Ce browser folositi?

Probleme și discuți legate de android.
Moderators
Am sa va pun la dispozitie cele mai bune browsere folosite de mine pina acum in calitate de la 1 la X care sunt cele mai bune dupa parerea mea!

1 - Brave - Este foarte usor de navigat pe el, ofera profesionalism la navigare si chear de la mine are nota 10 !
2 - Chrome - Am folosit foarte mult Google Chrome, dar acum ceva vreme sunt unele chesti care parerea mea mi se par aberante!
3 - Firefox - Destul de oke si el, dar la mine era cand nu mai raspundea aplicatia deloc, si trebuia sa-i dau mereu End Task!
4 - Opera - Este oke desi opera contine foarte multe reclame, iar din puctul meu de vedere afisarea si tema mi se par foarte incarcate!

Acum este randul vostru sa spuneti o parere despre browser-ul vostru, ce avantaje sau dezavantaje are acesta, sau daca ati folosit si alte browsere pina acum!
Member
1. Creatorul browserului 'Brave' este Co-Fondatorul mozila firefox, si creatorul java script.
De accea nu e de asa mare mirare, la ce performanta poate oferii 'brave' acest browser a fost lansat ca o alternativa rapida baza pe chromium si sa ofere functii puternice de confidentialitate, brave e setat pe privacy default.
Cei care doresc sa-si protejeze confidentialitatea online, sa se protejeze de reclame si trackere pot folosii acest browser, plus de asta e optimizat la x3 faster, deci pentru PC-urile vechi sau pentru cineva care vrea un browser extrem de rapid, este o alegere ideala. - PRO
2. Google Chrome, cel mai ales si folosit browser din lume, foarte optimizat pentru navigare rapida, ofera functii similare chromium, ajustarile de securiate care provin de la google, Chrome, este in proces cu statele unite, compania google este cea mai cunoscuta pentru colectarea de informatii si publicitate, deci cel mai probabil chiar absolut daca nu ma insel, utilizatori de chrome, prin informatiile lor colectate de catre google, vor imbunatatii AI-ul, adica te faci un produs gratuit, nu ofera functii de blocare reclame, trackere, trebuie sa iti instalezi tu manual un adbocker din store, care in viitor google le va bloca pe toate, avand o ura exagerata pe adblockere si evitarea trackerelor si anti-colectarilor de informatii, deci acest browser este o comoara de informatii despre lume, care sunt stocate de catre google si vandute, pentru diferite imbunatariri. - CONTRA
3. Firefox, pune accelasi accent pe confidentialiate, protectie exact ca si brave, nu mai ca firefox, are functii de securitate mai avansate de cat toate browserele la un loc, in functie de setarile tale din browser si de cum l-ai customizat, aceasta iti va merge bine, ori prost, recenzii nenumarate, negative ca nu se misca foarte, unora le merge foarte bine, deci firefox ramane o alegere buna pentru cei care doresc un browser similar cu brave, dar in cele din urma cum am mentionat anteror firefox, dispune de functii mai puternice, nu e de mirare, a fost adoptat si de tor, librewolf. - PRO
4. Opera, un browser detinut de Chinezi, care are un trezut extrem de patat, ca oferi moca, si vandut informatiile utilizatorilor sai, un browser care de americani si europeni este de extrem de evitat, daca nu vrei sa fii monitorizat de chinezi sau sa fie iarasi ca in trecut vandute sau oferite informatiile tale la diferite tarte, sau companii.
Degeba vine cu un adblocker, integrata la alegere, si cun VPN trash incorporat, doar ca sa-si spele trecutul. - CONTRA

-> Best privacy
1. Firefox
2. Brave
3. LibreWofl
4. Tor (Optional)

-> Browsere care ofera design placut si foarte modificabil.
1 Google Chrome & Vivaldi - similare bazate pe chromium
2. Opera GX(Atentie)
3. Edge
4. Yandex - (Atentie)
Member
DarkAngel wrote: Thu Aug 29, 2024 4:10 pm Am sa va pun la dispozitie cele mai bune browsere folosite de mine pina acum in calitate de la 1 la X care sunt cele mai bune dupa parerea mea!

1 - Brave - Este foarte usor de navigat pe el, ofera profesionalism la navigare si chear de la mine are nota 10 !
2 - Chrome - Am folosit foarte mult Google Chrome, dar acum ceva vreme sunt unele chesti care parerea mea mi se par aberante!
3 - Firefox - Destul de oke si el, dar la mine era cand nu mai raspundea aplicatia deloc, si trebuia sa-i dau mereu End Task!
4 - Opera - Este oke desi opera contine foarte multe reclame, iar din puctul meu de vedere afisarea si tema mi se par foarte incarcate!

Acum este randul vostru sa spuneti o parere despre browser-ul vostru, ce avantaje sau dezavantaje are acesta, sau daca ati folosit si alte browsere pina acum!
contra

Tare rau, informatiile, is mai bune de cat cele oferite de mine mai sus.
Post Reply