Addons Biohazard 2.00 Remake

Addons-uri cs16.
Member
Info Dupa multe luni petrecute in fata pc-ului, am mancat pe paine modul lui cheap_suit si anume biohazard. Estimat, cred ca am stat vreo 4 luni (bine, doar in zilele libere) sa adaug, sa modific, sa elimin, sa sterg iar ce am adaugat si tot asa ca sa-mi fac un addon decent dupa placul meu. Acum nu stiu, e imprevizibil ca oricare alt addon, ar putea sa mai faca unoeri feste, sau poate scoate la iveala diverse bug-uri, depinde ce plugine adaugati voi. Am jucat o perioada, una mai lunga, prin 2009-2012 sau 2013 doar biohazard. E singurul mod de CS care imi place la nebunie, il consider unul de strategie. Acum sa va explic ce am adaugat/modificat/creeat, alea alea in accest addon. In primul rand, cred ca toata lumea cunoaste acest mod (link-ul catre modul original si "neatins" de mine: click!). Are niste bug-uri, le zic eu. Si aici ma refer ca seteaza modelul pe niste entitati create si interactioneaza modelul setat cu alte plugine care folosesc functii pe corpul altei entitati, puteai sa-ti setezi un alt model in timp ce erai zombie prin comanda 'model <model>' in consola.
Recomand sa nu modificat deloc clasele. Totul e balansat

Ce buguri am rezolvat la sursa de baza?
am folosit metoda lui MeRcyLLeZ pentru a seta modelele jucatorilor ([CS] Player Models API 1.2)
> pentru textura cerului exista un cvar (bh_skyname). Valoarea introdusa nu verifica daca textura respectiva exista in directorul gfx/env. Acum, orice valoare introdusa va fi verificata si descarcata in clientul jucatorului (rezolvat)
> am schimbat metoda de setare a vitezei zombilor (se folosea un task in care se seta viteza, si am trecut pe Ham)
> daca echipa oamenilor castiga, nu se auzea un sunet specific (rezolvat)

Ce am adaugat nou la sursa de baza? (voi specifica si de unde se pot modifica)
> am adaugat model pentru oameni (customizabil)
> am implementat in sursa grenada frost (cod extras din zombie plague 4.3 - versiunea stabila -) (customizabil)
> primul zombie are un glow random (customizabil)
> oamenii au viteza mai mare cand au cutitul in mana (customizabil)
> cand un zombie ia flash, ecranul i se va colora random in diverse culori, era plictisitor doar alb alb si iar alb (customizabil)
> la spawn, se va produce un mic efect (cod extras din furien30 de la o putere)(customizabil, vezi poza mai jos)
> mesajele sunt toate colorate (se pot modifica din data/lang/biohazard.txt)
> meniurile sunt colorate
> am adaugat respawn (customizabil)

Cvar-uri noi/Comenzi noi
:
CVAR-URI:
bh_deathmatch "1/0" - 1: activeaza modul respawn, atat oameni cat si zombie | 0: dezactiveaza modul respawn
bh_spawn_delay "3" - dupa cate secunde sa reinvii
bh_spawn_protection "2" - cate secunda sa fii imun la orice dupa ce ai reinviat (pune 0 pentru a dezactiva protectia)
bh_respawn_after_last_human "1/0" - 1: poti reinvia daca mai este un singur om in viata | 0: nu poti reinvia daca mai este un singur om in viata
bh_frost_grenades "1/0" - 1: activeaza grenada frost (setata pe smokegrenade) | 0: dezactiveaza grenada frost
bh_frost_duration "3" - cate secunde sa fie inghetat un zombie

COMENZI:
/respawn - daca esti zombie si nu ai reinviat, poti folosi comanda aceasta ca sa reinvii
In fisierul0 biohazardfg gasiti tot ce se poate modifica. Las aici fisierul (il gasiti oricum si in scripting).

Comenzi:
/class - deschide meniul de clase
/help - deschide meniul de comenzi
/respawn - te invie daca esti mort (doar zombie)
/shop - deschide shop-ul
/guns - deschide meniul de arme
/restart - da restart la runda
/rs - reseteaza scorul
/rank - arata pozitia ta pe server
/ranktstat - arata intr-un mod toate stats-urile tale
/give - transferi bani unui jucator
/harti - arata ultimele harti jucate

● Numele tau: Inkyz.
● Tip addons: Biohazard 2.00 Remake
● Link de download: Log in or register to see all links !
● Listă plugin-uri: Le las mai jos .
● Autorul adonsului: Inkyz.
● Imagini: -
● Suport contact (dacă este cazul): Da
【SCRIPTER & FOUNDER OF ZMWORLDCS.RO - ZOMBIE PLAGUE 4.3 - VIP SYSTEM - POINTS -  AMMO】
Post Reply